Friare liv med kontaktlinser

Kontaktlinser ger stor frihetskänsla. Jämfört med glasögon finns ett antal fördelar: linser blir inte smutsiga och behöver inte putsas. De blir heller inte blöta när det regnar eller immiga vid temperaturväxlingar. Du har inte ett begränsat synfält och får en helt annan rörelsefrihet, jämfört med glasögon.

En helt ny nivå på linsbärande ger våra silikonhydrogellinser, som med sin hälsosamma ”andasfunktion” gör att man kan sova med dem. Du kan bära dessa linser i upp till en månad, utan att ta ur dem.

Vi har kontaktlinser för alla synfel

Det spelar ingen roll om du är närsynt, översynt, astigmatisk eller ålderssynt. Vi kan korrigera alla synfel med våra kontaktlinser. Om du vill slippa flera par glasögon på jobbet och fritiden, så är våra multifokala kontaktlinser ett bra alternativ. Vill du bara komplettera dina glasögon med kontaktlinser vid speciella tillfällen, exempelvis vid träning och andra fritidsaktiviteter, rekommenderar vi engångslinser.

Vi har kontaktlinser från alla ledande tillverkare på marknaden, till exempel Ciba Vision, Bausch & Lomb, Cooper Vision och Johnson & Johnson. Ett prova på-paket innehållande undersökningar, praktiska övningar och provlinser kostar 595 kronor. Kontakta oss för mer information. Vi svarar gärna på dina frågor om kontaktlinsbärande.

LinsBoxen

LinsBoxen är ett koncept som funnits på Glasögoninstitutet i flera år och som fungerar fantastiskt bra. Som kund får du linser och eventuell rengöringsvätska smidigt hemskickade, dessutom är det portofritt!

Årliga kontroller och konsultationer ingår i månadskostnaden och ger dig trygghet i ditt kontaktlinsbärande. Avtalet löper så länge du vill och kan avslutas när som helst, helt utan bindningstid. Om du använder endagslinser kan du med LinsBoxen själv välja hur många linser du vill beställa per månad - 15 eller 30 par. Du kan när du vill göra uppehåll i leveranserna.

Linspriserna ligger i nivå med priserna på Lensway - Nordens största internetsajt för kontaktlinsförsäljning. På vissa linser är priserna till och med betydligt lägre i LinsBoxen. Betalning sker bekvämt via autogiro en gång i månaden. Kontakta oss gärna med dina frågor om LinsBoxen.