Kvalitetsglas från Essilor

För att försäkra oss om att få kvalitetsprodukter och det absolut senaste inom utveckling av glasteknik samarbetar vi med Essilor, världsledande tillverkare av optiska glas.

Vi på Glasögoninstitutet vill kunna erbjuda ett komplett sortiment av glas och samarbetar därför även med Hoya, Rodenstock, Zeiss och BBGR. För att minska väntetiden och öka servicen har vi egen verkstad med toppmodern utrustning som klarar alla sorters inslipningar.

Tre månaders tillvänjningsgaranti

Om dina glasögon av någon anledning inte uppfyller dina förväntningar, gör vi naturligtvis först en ny undersökning om behov finns. Vi löser sedan din synkorrektion genom att byta glas, om så behövs. Allt för att försäkra oss om att du blir nöjd! Endast eventuell mellanskillnad betalas av dig som kund.

Kostnadsfria justeringar

För reparationer och ersättning vid totalskada, förlorade eller stulna glasögon, gäller 36 månaders allriskgaranti.

Ersättning utgår maximalt till glasögonens inköpspris, efter avdrag för värdeminskning med 2,5 procent per påbörjad kalendermånad från leveransdagen.

Ingen självrisk tillkommer. Skadereglering kan ske i alla våra butiker. Fråga alltid efter SynTrygg när du köper dina glasögon!